Hannkatter

CH Templebar Cullinan V for Morgan - BUR n

Morgan er importert fra Danmark, fra oppdretter Mette Lambert. Morgan er en såkalt outcross, dvs at han i sin stamtavle har forfedre som tilfører helt nytt blod til rasen. Han er likevel fullt ut en burmeser med et herlig gemytt. Ved å satse på outcross ønsker man å bevare burmeser som en frisk rase    ❤

 

Morgan er testet ved en nytt finsk laboratorium, MyCatDNA, hvor man kan velge å legge resultatene offentlig. Morgan er testet for det meste av det man kan teste en katt for og viser noe av det som ligger bak oppdrett av rasekatter med stamtavle. 

 

Morgans testresultater

 

 PEDIGREE  -  STAMTAVLE

 


 

S*Activity's Axl Rose - BUR d

Axl kommer fra oppdretter Thomas Andersson, S*Activity's, i Sverige. Han er født 14. februar 2019 og er allerede en stor gutt. Han er litt av en koseklump og trives godt også sammen med små kattunger. Vi er veldig glade for å ha en rød avlshann igjen og gleder oss til å se avkom forhåpentlig i 2020. 

 

Axl er også testet hos finske MyCatDNA.

 

Axls testresultater

 

PEDIGREE - STAMTAVLE

 


 

(N) Kattehula's Zeb - BUR n

Zeb er sønn av CH (N) Kattehula's Harry og CH (N) Kattehula's Ninni, født 2. april 2019. Ninni's foreldre er importert fra Australia og Ukraina mens Harry er etterkommer fra mine aller første burmesere i 2003/2004. Zeb har dermed ei veldig spesiell stamtavle men er derfor nær beslektet med mine jenter. Tanken er derfor at han kan lånes ut til begrenset avl og det kan da være ønskelig å få ei jente tilbake fra en parring. 

 

PEDIGREE - STAMTAVLE

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.06 | 19:25

Hei, vi bor i Sandefjord.

...
26.06 | 19:19

Hei. Hvor holder dere til?

...
12.06 | 01:09

Hurra og gratulerer til Harry som fylte 4 år 100619 . Bursdagskosemjau fra Sussi og Gro

...
06.05 | 08:28

Hei Katharina, jeg håper det blir kull igjen her både høst og vinter, planene er klare men så blir det opp til kattene Mvh Irene

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE