Hannkatter

Templebar Cullinan V for Morgan - BUR n

Morgan er importert fra Danmark, fra oppdretter Mette Lambert. Morgan er en såkalt outcross, dvs at han i sin stamtavle har forfedre som tilfører helt nytt blod til rasen. Han er likevel fullt ut en burmeser med et herlig gemytt. Ved å satse på outcross ønsker man å bevare burmeser som en frisk rase    Hjerte

 

Morgan er testet ved en nytt finsk laboratorium hvor man kan velge å legge resultatene offentlig. Morgan er testet for det meste av det man kan teste en katt for og viser noe av det som ligger bak oppdrett av rasekatter med stamtavle. 

 

Morgans testresultater

 

 PEDIGREE  -  STAMTAVLE

CH (N) Kattehula's Harry

Herlige Harry er etter mine første burmeserlinjer, sønn av SC (N) Kattehula's Emmilou og GIC (N) Kattehula's Bajaz. Han er en kosete og god gutt som deltar i oppdragelsen av sine små.

Harry er nå kastrert og ønsker seg et nytt hjem uten fertile damer.

 

PEDIGREE  -  STAMTAVLE

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.04 | 15:54

Hei Kristin, Burmeser liker selskap, problemet kan være at en annen rase ikke ønsker like mye kontakt og nærhet. Send epost til iantons@online.no for mer.

...
18.04 | 13:45

Hei!Jeg vurderer å skaffe meg en burmeser i løpet av året.Går rasen godt overens med andre raser som ragdoll, eller vanlig huskatt? Jeg bor alene,kan den trives

...
05.04 | 16:27

Hei, jeg kan nok hjelpe deg litt videre, send en epost til iantons@online.no Mvh Irene Antonsen

...
05.04 | 03:53

Hei. Jeg leter etter oppdrettere av burmesere. Er på utkikk etter 1/2puser. Vet du om noen som har puser til salgs eventuelt om en kan sette seg på liste?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE