Hannkatter

Templebar Cullinan V for Morgan - BUR n

Morgan er importert fra Danmark, fra oppdretter Mette Lambert. Morgan er en såkalt outcross, dvs at han i sin stamtavle har forfedre som tilfører helt nytt blod til rasen. Han er likevel fullt ut en burmeser med et herlig gemytt. Ved å satse på outcross ønsker man å bevare burmeser som en frisk rase    Hjerte

 

Morgan er testet ved en nytt finsk laboratorium hvor man kan velge å legge resultatene offentlig. Morgan er testet for det meste av det man kan teste en katt for og viser noe av det som ligger bak oppdrett av rasekatter med stamtavle. 

 

Morgans testresultater

 

 PEDIGREE  -  STAMTAVLE

CH (N) Kattehula's Harry

Herlige Harry er etter mine første burmeserlinjer, sønn av SC (N) Kattehula's Emmilou og GIC (N) Kattehula's Bajaz. Han er en kosete og god gutt som deltar i oppdragelsen av sine små.

Harry er nå kastrert og ønsker seg et nytt hjem uten fertile damer. Han er nå travelt opptatt med å oppdra sine 4 små og kan flytte i juni.

 

PEDIGREE  -  STAMTAVLE

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 01:09

Hurra og gratulerer til Harry som fylte 4 år 100619 . Bursdagskosemjau fra Sussi og Gro

...
06.05 | 08:28

Hei Katharina, jeg håper det blir kull igjen her både høst og vinter, planene er klare men så blir det opp til kattene Mvh Irene

...
06.05 | 00:44

Har du planer om å ha kull til høsten el vinteren? Jeg er da innteresert i å kjøpe katt til avl, ev 2 hunkatter ( søstre) el en hankatt.

...
18.04 | 15:54

Hei Kristin, Burmeser liker selskap, problemet kan være at en annen rase ikke ønsker like mye kontakt og nærhet. Send epost til iantons@online.no for mer.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE