Hannkatter

S*Activity's Axl Rose - BUR d

Axl kommer fra oppdretter Thomas Andersson, S*Activity's, i Sverige. Han er født 14. februar 2019 og er allerede en stor gutt. Han er litt av en koseklump og trives godt også sammen med små kattunger. Vi er veldig glade for å ha en rød avlshann igjen og gleder oss til å se avkom forhåpentlig i 2020. 

 

Morgan er testet ved ett finsk laboratorium, MyCatDNA, hvor man kan velge å legge resultatene offentlig. Morgan er testet for det meste av det man kan teste en katt for og viser noe av det som ligger bak oppdrett av rasekatter med stamtavle. .

 

Axls testresultater

 

PEDIGREE - STAMTAVLE

 


 

(N) Kattehula's Zeb - BUR n

Zeb er sønn av CH (N) Kattehula's Harry og CH (N) Kattehula's Ninni, født 2. april 2019. Ninni's foreldre er importert fra Australia og Ukraina mens Harry er etterkommer fra mine aller første burmesere i 2003/2004. Zeb har dermed ei veldig spesiell stamtavle men er derfor nær beslektet med mine jenter. Tanken er derfor at han kan lånes ut til begrenset avl og det kan da være ønskelig å få ei jente tilbake fra en parring. 

 

PEDIGREE - STAMTAVLE

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.03 | 19:53

takk for svar. jeg søker etter en brun hunn...har hatt burmesere i 47 år - det er katten for meg hilsen Ellen

...
24.03 | 14:29

Hei Ellen, Fia skal bli her hos meg. Ulla fikk 6 kattunger i natt, vi har venteliste men ta kontakt på iantons@online.no, det kan jo bli en unge ledig.

...
24.03 | 14:11

hei er Fia fortsatt hos dere?

...
01.02 | 22:30

Hei Lene, ledige kattunger blir lagt ut på hjemmesiden. Vi kan få brune unger senere i vår. Send en epost til iantons@online.no hvis du vil stå på venteliste.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE