Kattehula's hjemmeside

Om Kattehula's

Så hvem er jeg? Jeg heter Irene Antonsen, er født og oppvokst i Sandefjord. Etter noen års farting rundt i verden endte jeg også opp med å bosette meg i Sandefjord.

Familien består nå bare av meg selv, en gjeng burmesere og dvergpuddelen Theodor, en harlekin dvs svart og hvit puddel.

Jeg har vokst opp med katt og hund og etter at jeg la livet til sjøs bak meg tok det ikke lang tid før huskattene dukket opp, til slutt var det 5 stykker her. Så kom hunden Emil, og vi brukte noen år på å konkurrere aktivt i agility. 

Interessen for katt økte, og jeg meldte meg inn i Vestfold rasekattklubb. Snart satt jeg som styremedlem, men rasekatt hadde jeg fortsatt ikke. Jeg besøkte en del katteutstillinger, og kikket og kikket, helt til jeg oppdaget min første burmeser, det var ei lilla jente. Da var valget klart – det måtte bli burmeser. All litteratur jeg fant om rasen bare styrket valget mitt, og egentlig var jeg også veldig nysgjerrig på om en katterase virkelig kunne være fantastisk som beskrevet.

 Og til deg som fortsatt er i tvil - beskrivelsene om burmeserrasen stemmer, rasen er virkelig så fantastisk! Ikke rart at folk som har hatt burmeser tidligere vil ha det igjen, og jeg får stadige tilbakemeldinger om at folk er glade for at det igjen satses seriøst på burmeseren i Norge. Den har vært savnet!

Med vennlig hilsen

Irene Antonsen